En vecka

Sitter här på skolan och väntar in ett slutprov i Inspelningsteknik som är om en halvtimme. Jag behöver egentligen inte göra provet p.g.a att jag slutar efter denna termin och inte nästa.
Har hållit på med en sång ganska mycket nu i slutet av terminen, en vacker och galen vals. Främst galen.
Ska försöka bli klar med den innan jag lämnar L.A., vi får se hur det blir med det.

I vårt kära boende på #T219 på Oakwood så har vi försökt att få in så mycket julstämning som det går.
Förra helgen så var vi på en svensk julmarknad där vi lyckades få syn på både Lucia och glögg. Dock så hade glöggskaparna glömt att glögg inte enbart (eller alls) består av ren vodka.
Våra icke-svenska vänner var också besvikna på att Lucian inte var blond och blåögd utan mörkhyad, men då berättade jag om det fantastiskt mångkulturella Sverige och då blev alla glada.



Nu i helgen har jag och Hanna mest varit ensamma hemma då folk varit bortresta, så vi hade julstök med god kristen julmusik i gosskörstappning (Olle Persson – Dagen Ar Kommen: Stilla Natt) när vi bakade mjuk pepparkaka (Tack familjen Fredriksson för kryddorna!), knäck och lagade risgrynsgröt (Tack Gustaf & Camilla!).

Om en vecka idag sitter jag uppe i flygmaskinen CI5 med sikte på Taiwan och därifrån vidare till Bangkok. Spännande!
Saknar min thaibaby.

Nu måste jag springa i väg till provet, det börjar om 5 minuter!

1 kommentar:

  1. Thaibabe, kärvänligt uttryck! Kul att du utnyttjar det sista av tiden på skolan, och försöker liksom slutföra kapitlet. Bra. Sätter 100 spänn på att du kommer känna en saknad i hjärtat, då du sätter dig i flygstolen till Taiwan. En saknad av allt det goda i höst. Och saknad av allt det som inte blev, men som skulle kunna ha blivit. Förstår ju dock samtidigat att det också ska bli gott att komma till sydostasien, och thaibaben! Men livet är fullt av konstraster / både och / mättnad och hunger, på samma gång! Gläd dig åt båda! Åt både längtan framåt, och saknaden bakåt!

    SvaraRadera