#T219


Märkligt att det snart har gått en vecka sedan jag uppdaterade min blogg. Tiden går så oerhört fort, dagarna rinner iväg! Märker att jag troligtvis inte kommer att kunna uppdatera lika frekvent som tidigare men det är okej, förhoppningsvis har jag mycket att skildra då.

Har nu gått en vecka i skolan och den är precis vad den skulle vara, kurserna är precis som jag ville att dom skulle vara. Det är mestadels inspelning och det passar mig perfekt. Vi bryter ned sånger och låtar, går igenom hur dom är inspelade och hur man skapar de känslorna man vill få ut och det är verkligen perfekt för mig.
Det visade sig för övrigt att min lärare varit ljudtekniker åt The Mars Volta under skivinspelningarna i Los Angeles.



Märkbar skillnad i temperaturen här. Från 40 till 25 på en vecka, från att vara en bastu till att shorts + t-shirt inte är skoluniform, är underligt. Förhoppningsvis så är det bara ett lågtryck som gått in längs kusten och att vi i all fall kommer upp i 30 grader veckan som kommer.

Vi har flyttat ifrån vår lägenhet på nedre botten till en lyxigare våning med utsikt över Hollywood Hills. Den är större än den vi hade tidigare. Jag och Hanna (som jag delar rum med) har även fått ett jättestort rum med ett fönster som går från golv till tak.
Dessutom fick vi lämna den gamla som den var (skitig) och komma till en nystädad lägenhet med rena lakan, handdukar och hela fadderullan.
Allt detta till ett pris av 0 (noll) kronor. Tack.
Besökte även vår lokala musikhandlare och handlade på mig ljudkort och midiklaviatur som går väl med min dator. Att det dessutom är 50% billigare än Sverige gör det hela bara bättre. Som musiker är detta land verkligen ett Mekka.

Måste även skriva att jag känner mig väldigt nöjd och glad med hållningen jag har åt livet just nu. Jag skulle säga att det är ett sökande efter kontraster, ett sökande efter uppbrotten från en bra sak till en annan. Ett liv som inte fungerar i längden men den driver mig till att även längta framåt, att bli vuxen och att stanna upp. Även det blir ju en kontrast mot kontrastlevernet som jag för nu.

Tid för sängen innan klockan alarmet väcker mig imorgon klockan 09:30.
Sverige - Danmark ska följas även från Amerika och vi har dessutom förfört några danskar som ska komma hit imorgon bitti. Det kommer att bli en glädjens dag eller en dag bittrare än citron imorgon, låt oss hoppas på det förstnämnda.

God natt!

1 kommentar:

  1. Tyvärr blev det citron. Men frågan om det blir citron som i uppfriskande detalj i glaset, eller citron som i surt sa räven. Igår var det surt, men vi får hoppas att det efter onsdagen står bättre till med den svenska VM-kval tabellen!

    SvaraRadera