Bergen


Idag gick jag upp tidigt med min ryggsäck fullproppad med vatten för att utforska bergen som omger vår bostad, om jag skulle gått för sent så skulle det vara outhärdlig värme (idag var det 38 grader i skuggan, igen). Tog mig upp en kortare bit först och det visade sig att det ligger ett väldigt idylliskt område precis över vårt som heter "Wonder view drive" (haha, ja amerikanerna har bra fantasi). Därifrån ser man ut mot hela downtown som var vackert på morgonen, men inte senare på kvällen då man såg ett brunt lager av avgaser.
Träffade även en äldre man som hette Eddie som brukade vandra i bergen och jag fick hans nummer så att jag kunde följa med honom någon gång. Trevligt!



Igår så var jag, Hanna och Linda ute, efter många om och men, på gallerian Beverly Center.
Tog (ännu en gång) tre timmar att åka dit och frustrationen över den kommunala kommunikationen var lika stor som gallerian, de fyra första våningarna var endast parkeringshus för dem som skulle handla där.



Hittade den här pikén från Ben Sherman men prislappen satte stopp denna gång. Men snigg var den.

Kanske har jag inte påpekat det nog, men vi bor ungefär en kilometer ifrån alla kända filmstudior (Warner Bros., Universal osv.) som finns här. Studiorna är verkligen jättestora områden som innehåller många många olika byggnader.
På det lägenhetsområdet som vi bor på så är det dessutom många skådespelare som bor under kortare perioder när dom spelar in.

Ni får ursäkta för ett ganska osammanhängande blogginlägg men den tidiga morgonen har gjort att denna sena kväll känns senare än vad den egentligen är.

Ta hand om er!

E

3 kommentarer:

  1. du är duktig. jag vill med vandra i berg.

    SvaraRadera
  2. Kul att du skriver!
    Skärstad har fina sluttningar, eller ja, hela JKPG har ju fina sluttningar att gå i. Gört!

    SvaraRadera
  3. jag gör det. både går och springer. men vad är en skärsta'-kulle jämfört med amerikanska berg?! kul att läsa hur du har det :)

    SvaraRadera