Bangkok, Thailand

HEJ!
Sitter nu i Bangkok pa ett internetcafe och skriver. Kom hit i forrgar och har blivit lite smakar i staden, valdigt mycket puls och annorlunda fran landsbygden som vi mestadels besokt tidigare. Har ar allt lite mer vasterlandskt men anda valdigt mycket osterlandskt.


Pepparkaka

Tiden pa Koh Chang var valdigt fin, de sista dagarna spenderade vi pa stranden dar vi ocksa bodde i en vacker bungalow med havsutsikt som lag pa djungelsluttningen.
Vi vaknade och somnade till havets brus, gick ned de fatalet trappsteg som ledde till restaurangen dar vi at var frukost (allt som oftast exotiska frukter, yoghurt och musli), lag pa stranden med Sabinas syskon med respektiven, tog en eftermiddagslur och sen avslutade dagen pa nagon av de manga restaurangerna av god kvalite.

Trevligt liv!

Skytrain i Bangkok

I Bangkok har vi mestadels vandrat runt i staden och i flera utav stadens manga shoppingkvarter. Har kopt "riktiga" Armani och Calvin Klein-kalsonger for en tjuga, klocka och Sabina har hittat en helt ny garderob. Trevligt!

Aven fint att ata en hamburgare har i forrgar och kanna pa lite vasterlandsmat.

Maste ga nu, tiden tar slut!

Mer bilder pa sabinas blogg www.sudrudee.blogspot.com

Emil

2 kommentarer:

  1. Hej Emil! Filip såg bilden på dig Emil vid tågstationen och då sa han "fryser", så jag frågade: "tror du att Emil fryser"... "Mm, tror det", sa han... det skulle du definitivt göra om du gick klädd så i Sverige idag... flera minusgrader och snön har legat kvar i snart en månad... Njut av värmen, Empa! Saknar dig! Hälsa Sabina!

    SvaraRadera