Koh Chang, Thailand

Sitter pa vart hotell pa on Koh Chang. Det ar en s.k. paradiso och den lever sannerligen upp till sitt namn.
Hittills har vi som jag skrev tidigare varit mestadels i omnejden till Sabinas mormors hus som ligger i den lilla byn Dong Lakhorn som i sin tur ligger en bit bort ifran Bangkok, ute pa den Thailandska landsbygden.
Det ar valdigt vackert och trevligt att uppleva Thailand innifran, vi ar tillsammans med Thailandare som inte talar ett ord engelska hela tiden och vi ar en del av deras vardag.
Sager adjo till Pai och Tam som ska till skolan pa morgonen, gar till moster Pa Thee och ater mat och sen har nagon sorts utflykt till nagot narliggande, ater nagonting och sen avslutar kvallen tillsammans med "familjen" i byn.

Anlande till flygplatsen i Bangkok efter en olidligt lang resa som tog 19 timmar effektiv tid fran Los Angeles till Bangkok. Mottes av kara Saba som var vacker med fina flator i haret och en hallonrod kofta och klanning. Spenderade tva natter i Bangkok pa ett lyxhotell (betalade hela 350 kronor natten for ett femstjarning hotell pa julafton!) varpa vi kom till Sabinas mormor med familj och varit dar och firat hogtiderna tills igar da vi anlande hit till Koh Chang med hela Sabinas familj.

Dar vi bor, White Sand Beach.

Det ar fruktansvart manga turister har men det ar bara att tugga i sig for man kan forsta varfor sa manga manniskor dras hit, sa vackert!
Idag har vi mestadels akt runt pa moped pa on och utforskat samt varit pa stranden.
Moped ar ett fantastiskt satt att ta sig runt pa och det kostade mig endast 44 kronor for att hyra den under en heldag.


Skulle garna lagga upp nagot av de fina korten vi har tagit men tyvarr verkar jag ha glomt min sladd i Don Lakhorn dessvarre men ska forsoka hitta en ersattningssladd nar vi ater ar i Bangkok. Den ovan skulle vi kunna ha tagit, sa ser det verkligen ut.


Tack for alla mail kara vanner, fortsatt garna skriva! Blir alltid sa glad! Forlat att jag inte alltid svarar direkt, ska forsoka vara battre pa det.

Nu maste vi ga, ska ta mopeden till hotellet dar Sabinas foraldrar och nagra av syskonen bor och ata lite middag.

Sabina halsar.

Adjo!

2 kommentarer:

  1. Livet är inte rättvist, har suttit i tandläkarstolen idag i ett snöigt Sverige. Får väl nöja mej med Spanien så småningom. Nej, jag är inte avundsjuk....eller?

    SvaraRadera
  2. Welcome Home, Globetrötter!

    Har varit kul att fälja dig. Lite otippat att Göran Persson och du tog sällskap en bit längs transsibiriska järnvägen....

    Ha det!

    Matte

    SvaraRadera